Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Rototilt plaatst opnieuw vlag in de Benelux

Rototilt plaatst opnieuw vlag in de Benelux

Rototilt heeft zichzelf op de TKD voor een tweede keer geïntroduceerd in de Benelux. Het is namelijk de eerste keer dat ze hier aanwezig waren met een eigen stand.

"Wanneer we de beurs samenvatten kunnen we concluderen dat er heel veel interesse is in de producten. En zowel dealers, grondverzetbedrijven als machinisten begrijpen de voordelen van een Rototilt vestiging in Nederland en dat is zeer motiverend!" zegt Jason Sanders, Country Manager Rototilt B.V.

Rototilt is druk bezig met de opbouw van haar nieuwe dochteronderneming in Nederland. Er zijn al een aantal belangrijke stappen gezet, zoals de aanstelling van Jason Sanders als Country Manager voor Rototilt B.V. De belangstelling voor de nieuwe dochteronderneming was groot tijdens de TKD.
"Dealers en zowel bestaande als potentiële nieuwe klanten zochten ons op tijdens de beurs voor meer informatie. Men ziet duidelijk de directe voordelen van het feit dat we dichter bij de markt zitten wat betreft verkoop, service en ondersteuning", zegt Jason Sanders, Country Manager.

Jason blijft hard doorwerken aan de opbouw van de dochteronderneming, waar verschillende belangrijke stukjes van de puzzel op hun plaats moeten gaan vallen. De belangrijkste focus ligt op dit moment op werving en selectie van nieuwe medewerkers en dealers.
"We hebben een sterk team nodig en zijn op zoek naar nieuwe medewerkers voor de verkoop, reserveonderdelen, administratie en ondersteuning. Binnenkort gaan we zelf grote verkoopvolumes afhandelen en ons voorbereiden op toekomstige groei, aangezien het draaikantelstuk-concept hier aan kracht wint. Kijk gewoon rond op de beurs en je begrijpt het potentieel," besluit Jason.

Rototilt heeft zijn hoofdkantoor en fabriek in Zweden, inclusief een nieuwgebouwde faciliteit voor onderzoek en ontwikkeling. Na vele jaren in de Benelux aanwezig te zijn geweest via Eurosteel, richt Rototilt nu een eigen dochteronderneming op in Nederland.

In september zal Rototilt ook met een eigen stand aanwezig zijn tijdens de Matexpo 2023 in Kortrijk.

 

Voor meer informatie: Rototilt